Tämä mousse on hyvin täyteläinen ja vie kielen mennessään.
200g taloussuklaata
1/2 dl vahvaa kahvia
1 munankeltuainen
2dl kuohukermaa
1-1,5 rkl konjakkia
1. Paloittele suklaa ja lisää se kattilaan yhdessä kahvin kanssa. Sulata seos miedolla lämmöllä.
2. Jäähdytä seos ja vatkaa keltuainen kunnolla seokseen.
3. Vatkaa kermavaahto vaahdoksi ja yhdistä se suklaaseokseen.
4. Lopuksi mausta mousse konjakilla ja jaa se 4 kuppiin.
2. Jäähdytä seos ja vatkaa keltuainen kunnolla seokseen.
3. Vatkaa kermavaahto vaahdoksi ja yhdistä se suklaaseokseen.
4. Lopuksi mausta mousse konjakilla ja jaa se 4 kuppiin.
5. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 4 h, mutta parhaan tuloksen saat, kun pidät moussea jääkaapissa yön yli.
6. Halutessasi koristele esim. suklaarouheella. Käytin koristeena vaaleanpunaiseksi värjätystä sokermassasta tehtyjä sydämiä.
Henna
Henna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti