lauantai 25. helmikuuta 2012

Mehevät suklaaruudut


Suklaaruudut

Pohja:
5 kananmunaa
4 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
5 rkl tummaa kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
200 g voita sulatettuna
2 dl kermaa

Kuorrute:
200 g maitosuklaata
1 dl kuohukermaa
1 rkl voita

Koristelu:
esim. nonparellit, maito/valkosuklaarouhe, wiener nougat -rouhe,
kookoshiutaleita

- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää jauhoseos vuorotellen voin ja kerman kanssa taikinaan kokoajan vatkaten.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 25 - 30 minuuttia.



 - Sekoita kuorrutuksen aineet kattilassa ja kuumenna. Jäähdytä hieman ja kaada kuorrutus pohjalevyn päälle.


- Koristele suklaaruudut haluamallasi tavalla. Itse käytin koristeluun valmista wiener nougat -rouhetta. Leikkaa ruuduiksi ja tarjoile.




Täyteläisen suklaisin terveisin,

- Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti